On Air

Non Stop De hits vliegen om je oren

Paul Glaser


Paul is de webmaster van de site

 

 

 

 

 

 

 


Paul’s Top 5 muziek allertijden


Biografie

Naam: Paul Glaser
Geboren: 1964
Muzieksmaak: 80’s en House

Ik presenteer op Hotfm:

WAT RADIO GESCHIEDENIS

Mijn radio virus begon begin jaren 80. In die tijd was heel nederland een speelplaats voor de illegale radiostations, de radio piraten. En dat was wel spannend. Dus zender geknutseld en nog meer geknutseld. Antenne op het dak en gaan. Eerst DX en en toen maar omroepje gaan spelen.

Samen met de buurjongen elk weekend in de lucht op 107.1 MHz als Radio Columbia. Dit heeft geduurd tot in Belgie de vrije radiozenders op die frequentie gingen zitten en onze ontvangst beperkt werd.

IN THE MIX

In de jaren 80 ben ik ook gestart met de andere grote hobby, het mixen van muziek.
Van mijn eerste salaris kocht ik meteen een paar Technics draaitafels, een goede mixer, opname apparatuur en de nodige randapparatuur. Het feest kon beginnen.
Avond na avond knip en plakwerk om maar een heerlijke mix in elkaar te krijgen. Ik heb de banden nog ergens liggen (als ze al niet uit elkaar zijn gevallen).
In 1984 had ik trouwens al mijn eerste jaarmix in elkaar gezet die nog uitgezonden werd ook op de lokale radio !
Daarna ging het snel. Ik was DJ in verschillende clubs in Nederland en Belgie.
Intussen heb tot op de dag van vandaag honderden korte of lange mixen gemaakt en heb een groot aantal jaarmixen op mijn naam staan die over de hele wereld zijn uitgezonden.
In 1989 heb ik, tussen dat alles door, nog het wereld uurrecord non stop mixen verbroken met 65 uren.

RADIO MAKEN

En zo kwam ik via dit alles natuurlijk weer terug bij de radio. Uren gesleten bij Radio Noord (met Ed), Radio Pivado en Radio Telstar (ik zit natuurlijk achter de draaitafels in het krantenknipsel). Verder nog gewerkt bij de ziekenomroep in Tilburg, Radio Metropolis, Omroep Oirschot, Scout FM, Memory Radio, Radio Noorderkempen en nog een aantal die ik waarschijnlijk vergeet..

HOT FM is momenteel lekker bezig. Het geluid is optimaal en de muziek up-to-date.
Ik heb nog vele hobbies, maar radio blijft leuk.

Tot zover…..

Paul Glaser,