On Air

Non Stop De hits vliegen om je oren

Michel Verhoeven


Michel is de duo presentator van Verrekisweekend

Michel houdt van carnaval, Tilburgse kermis en de Efteling. Groot muziek enthousiast. Favoriete artiest/groep:

Pet Shop Boys

 

 

 

 


Michel’s top 5 muziek allertijden


Biografie:

Naam: Michel Verhoeven,
Geboren in: 1971
Muzieksmaak: pop/rock/dance

Ik heb 4 kinderen Sherilyn, Kyra, Damian en Mike en heb een relatie met Michelle.

Ik presenteer op Hotfm: Verrekisweekend samen met Edwin op vrijdagavond.

WAT RADIO GESCHIEDENIS

Hoe ben ik bij de radio gekomenĀ­? Tja……..
Ik heb denk ik het geluk gehad dat bij ons thuis vroeger altijd de radio aanstond.
Waardoor ik altijd veel muziek om me heen hoorde. als klein manneke draaide ik op mijn zelf in elkaar gezette DJ meubel.
Ik was wekelijks in de platenzaak te vinden om de nieuwste muziek te luisteren en te kopen van mijn zakgeld, later van mijn krantenwijkje . Toen ik eenmaal een echte baan kreeg ging de liefde voor muziek helemaal los !
Ik had toendertijd een vriendinnetje en haar vader was de eigenaar van radio Oost, toen zij vertelde dat ik thuis altijd muziek aan het draaien was op de zolder mocht ik een keertje komen proefdraaien bij Radio Oost . Na de proefuitzending mocht ik voortaan op zaterdagavond een programmaatje komen doen . Dit heb ik een tijdje gedaan , totdat het vriendinnetje en ik niet meer zulke goede vrienden meer waren. Ik denk zelf dat ik een jaartje gedraaid heb bij Radio Oost .
Nadat ik daar niet meer draaide ben ik wel blijven oefenen op mijn kamertje bij mijn moeder, ze werd er soms stapelgek van , maar dat kon mij niet veel schelen .
In al die jaren niks meer gedaan . totdat ik in 2013 in contact kwam met iemand van Multiradio, een internetstation……of ik interesse had om daar te komen draaien…. Tuurlijk wilde ik dat wel ! Helaas heeft deze carriere niet zo heel erg lang geduurd omdat ik niet draaide wat zij wilden . Ik ben niet zo van het Nederlandstalig en dat is wat zij het meeste draaiden.

HOT FM

Ik was al wat jaren bevriend met Edwin, die ook een eigen radiostation had, en toen ik een keer op de koffie kwam zei ie “kom we gaan naar boven een beetje aanklooien” … en van dat aanklooien kwam een geweldig programma uit de hoge hoed “VERREKISWEEKEND” Elke vrijdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur maken wij samen, met heel veel plezier, al 5 jaar lang dat programma. Ik heb mijn plekje op de radio gevonden en daar ben ik Edwin heel erg dankbaar voor en dat weet ie . Mijn solo programmaatje, de Midweeksjoow, staat even in de koelkast, maar op een dag kunnen jullie daar ook weer naar luisteren .

Scout FM

Michel is tevens elk jaar weer present bij Scout FM

Hot FM , luisteraars en de mensen die het station maken IK HOU VAN JULLIE !
Laten we hopen dat we nog vele jaren door mogen gaan.

Michel Verhoeven,