On Air

The Underground Best minimal, house and jackin sounds

Scout FM 20 t/m 22 oktober

17 augustus 2017 Scout FM


Momenteel is Hot FM weer bezig met de voorbereidingen van Scout FM in oktober tijdens de landelijke JOTA (Jamboree On The Air). Het kan dus zijn dat je af en toe eens wat andere jingles hoort, want de studio mannen zijn de streamen aan het testen.

Wil je erbij zijn in oktober ? Dat kan. We zijn te beluisteren op 105.9 MHz in de FM band en te bekijken via het TV kanaal van de sit www.radioscoutfm.nl. Heb je interesse om een functie in te vullen bij Scout FM voor 3 dagen fun, laat het dan weten via Scout FM

Wil je ons een bezoekje brengen, kom dan naar de Klokkenlaan 44 in Loon op Zand van 20 t/m 22 oktober.

Website Scout FM:

Scout FM


Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *